Cum comand

Pentru a comanda produsele postate pe lapteprafhumana.ro aveţi 2 posibilităţi:

  • Comanda telefonica, pentru clientii care nu au acces la internet, comanda se face la nr. 0371.780.763 în intervalul orar 9-17, in fiecare zi lucratoare de luni pana vineri.
  • Comanda online,rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

1.Cautati produsul dorit : puteti cauta un produs direct in campul special de cautare, sau navigand in categoriile de produse direct din meniul orizontal.

2.Adaugati in cos: adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adaugati in cos”. Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

3.Verificati comanda: dupa adaugarea fiecarui produs, sunteti directionat automat in cosul de cumparaturi, puteti sa revedeti lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

4.Facturare si livrare comanda: Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectati “Finalizeaza si plateste comanda” unde sunt detaliile de facturare, optiuni de transport (prin curier rapid) si modalitatile de plata (Ramburs, plata la curier, Plata prin virament bancar, Plata online cu card bancar, Plata online prin card tichete de masa, Tichete de masa, ramburs la curier). Nu uitati sa cititi termenii si conditiile si sa bifati casuta “Sunt de acord cu termenii si conditiile” inainte de a trimite comanda.

5.Trimiteti comanda: Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda mea”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ati mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formularul de la “Adresa de facturare si de livrare”, sa parcurgeti toti pasii de comanda si apasati butonul de “Trimite comanda mea”.

b. Daca suneteti deja client, introduceti email-ul si parola in campul “Autentificare” din Contul meu si se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati “Trimite comanda mea”.